Категории Информация
Кассы Добавить событие
13 ноября 2019

Будьте как дома!

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ТЕАТР»

Міський Палац Культури (Кременчук)
бул. Українського Відродження, 2

О событии

Ада Роговцева — жива легенда української сцени, знову і знову радує шанувальників своїм яскравим талантом. Режисер вистави, дочка Ади Миколаївни — Катерина Степанкова, учениця Романа Віктюка і Петра Тодоровського.

П’єса Жан-Марі Шевре «Squat» (в українській сценічній версії — «Будьте як вдома») досить відома в Європі. У 2000-му автор отримав за свій твір спеціальну премію ООН. Він був також номінований на вищу театральну нагороду Франції — премію «Мольєр» саме за цю історію.

Тема міжнаціональних відносин сьогодні особливо хвилює світ. Це також тема єдиного Дому, яким нарешті і має стати як для кожного з нас, так і для персонажів конкретної п’єси наш досить обмежений «земний простір». Простір, який для одних визначається державними кордонами. А для інших — стінами паризької квартири, де і живуть герої вистави, вирішуючи свої то складні, то «прості» людські взаємини.

Пара молодих емігрантів — араб Самір та полячка Бася — випадково опиняються у великій квартирі в центрі Парижа. Так само випадково в їхнє життя входять дві літні французькі леді — Жанн і Марівонн… Останню і грає у віставі Ада Миколаївна Роговцева. Зіткнення двох світів, поєдинки різних ментальностей, взаємодія контрастних характерів — саме в цьому «пружина» цієї комедійної і одночасно драматичної сповіді.

В одній з головних ролей — Ахтем Сеіталбаєв (він в ролі араба Саміра), на сьогодні одна з найяскравіших зірка столичної театральної сцени і українського кініматографа.

У виставі «Будьте, як вдома!» також зайняті провідні актори київських театрів: Галина Корнєєва, Заслужена артистка України Світлана Орліченко Ольга Атанасова, Владислав Нікітюк, Павло Лі.

Художник вистави — Тарас Ткаченко, хореограф — Олексій Скляренко.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код