Категорії Інформація
Каси Додати подію
Rock MOZART Le Concert
30 травня 2022

Rock MOZART Le Concert

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Міський Палац Культури (Кременчук)
бул. Українського Відродження, 2

Про подію

Rock MOZART Le Concert в Кременчуці!

17 грудня 2021 року на сцені міського Палацу культури вас чекає незабутнє шоу - рок-опера Rock MOZART Le Concert в Кременчуці. Сучасна опера, що викликала захват і трепет вже у мільйонів глядачів постановки по всьому світу. І навіть вибір героя говорить про масштаб видовища. Вольфганг Амадей Моцарт - велика фігура, яка наклала незгладимий відбиток на шахове поле історії світової музики. Його бунтарський дух, музичний дар і деталі долі особливо вразять вас за допомогою багатого поєднання багатоголосся симфонічного оркестру, хору, семи солістів і драйвового рок-бенду.

Разом з талановитими артистами і музикантами ви відкриєте для себе безліч парадоксальних деталей з життя геніального композитора. Історія його нерозділених почуттів до Алоізії Вебер, яка привела його в підсумку до шлюбу з її сестрою Констанцією. Безліч напружених моментів в протистоянні з власним батьком, обдарованим скрипалем, що багато в чому посприяли загартуванню його характеру. Нарешті, теплі і ніжні стосунки зі своєю сестрою Нанерль, що була йому найближчим другом і авторитетом. Само собою, від нашого погляду не сховалась  й історія суперництва Моцарта з Сальєрі.

Масштабна рок-опера і феєричне шоу

Допоможуть нам розібратися в усіх хитросплетіннях долі музичного новатора більше сотні артистів, що  послідовно виходять на сцену в супроводі безлічі музикантів, виконавців і справжньої рок-групи. Семеро солістів на чарівній  французькій мові виконають 28 знаменитих рок-хітів опери, що повідають нам про всі деталі того, що відбувається на сцені і в бурхливій біографії генія. І все це, звичайно, в антуражі барвистих декорацій, унікальних костюмів в історичному ключі і сучасної сценографії.

Вперше поставлена в Парижі у вересні 2009 року, MOZART L'Opera Rock була бурхливо прийнята парижанами і гостями і швидко стала улюбленицею публіки в самих різних куточках планети. Крім того, вона стала першим в історії мюзиклом, який спеціально зняли у форматі 3D, що також допомагає їй досі завойовувати серця найдосвідченіших глядачів. Завойовувати, закохувати і знайомити їх з єдиною справжньою пристрастю в житті Моцарта - такою різною і безкомпромісною - музикою. 

Щоб потрапити на Rock MOZART Le Concert в Кременчуці, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Кременчука чекають своїх глядачів на нашому сайті.

Куди точно варто сходити з друзями в Кременчуці? На рок-оперу Rock MOZART Le Concert!

  1. Масштабна і видовищна сучасна постановка
  2. Деталі й хитросплетіння долі відомого генія
  3. Бурхливі почуття, що передаються мовою рок-музики
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код