Категорії Інформація
Каси Додати подію
Jethro Tull квиток по 1180 грн купуй за 1000 грн
08 квітня 2022

Jethro Tull

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Jethro Tull у Києві!

8 квітня 2022 року в розпал весни на сцені Жовтневого палацу на вас чекає ще один привід для радості - приїзд легендарних Jethro Tull зі своїм живим виступом у Києві. Унікальний рок-колектив, чий музичний стиль не так просто визначити, бере свій початок ще 1967 року в Блекпулі (Великобританія). Саме тоді Ієн Андерсон та цікавий блюз-рок-гітарист Мік Абрахамс вирішили назвати свій спільний колектив на честь англійського агротехніка та винахідника на межі XVII—XVIII століть, який прославився винаходом удосконаленої моделі плуга-сівалки.

Концерт британської рок-легенди

За свої понад 50 років на сцені музиканти випускали роботи у найрізноманітніших жанрах рок-музики, безперервно експериментуючи та уникаючи самоповторів. Група, яка спочатку цуралася мейнстриму, все ж таки була оцінена шанувальниками і гідними критиками. Результатом став несподіваний комерційний успіх. На сьогодні у світі продано понад 60 мільйонів копій альбомів гурту. 5 із них стали платиновими, а 11 – золотими. До Києва британський рок-бенд привезе свою нову шоу-програму, але чим саме цього разу нас здивує незмінний лідер команди, рок-флейтист Ієн Андерсон, доведеться з'ясувати самостійно.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт знаменитого британського рок-колективу Jethro Tull до Києва, купуйте квитки у нас на сайті та в касах столиці. Не пропускайте інших концертів музичних легенд в афіші Києва, стежте за новими подіями у нашій стрічці.

Де послухати культовий англійський колектив та солюючу рок-флейту живцем у Києві? На виступі стовпів року Jethro Tull!

  1. Неймовірно багатоликий рок-колектив
  2. Різноманітний музичний матеріал
  3. Унікальний шанс побачити легенди особисто
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код