Категорії Інформація
Каси Додати подію
NOTRE DAME de PARIS Le Concert
03 березня 2022

NOTRE DAME de PARIS Le Concert

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Міський Палац Культури (Кременчук)
бул. Українського Відродження, 2

Про подію

NOTRE DAME de PARIS Le Concert у Кременчуці!

3 березня 2022 року на сцені Кременчуцького міського палацу культури пройде показ концертної версії неперевершеного мюзиклу Notre Dame de Paris Le Concert у Кременчуці. Сюжет цього яскравого драматичного твору бере початок у безсмертному готичному романі В. Гюго “Собор Паризької Богоматері”. Головна героїня цього сумного твору силою постановників танцювала неодноразово для багатьох людей на різних театральних сценах. На прекрасну юну циганку не раз дивилася із зали захоплена публіка в усьому світі. Особливо часто це сталося з часів пам'ятної паризької прем'єри музичної вистави часів 1998 року. Після неї на  всіх французьких підмостках театрів однозначно домінував “Нотр Дам де Пари”.

У нашому концерті на публіку чекає справді яскрава сучасна вистава: семеро прекрасних вокалістів повідають нам про всі деталі цього трагічного роману у своїх бездоганних вокальних партіях. Допоможуть їм у цьому рок-група, блискучий хоровий колектив та навіть симфонічний оркестр. Масштаб цієї постановки просто захоплює дух: загалом на сцені музичного шоу у втіленні феєричного дійства задіяно понад сто шістдесят талановитих артистів та музикантів. Але окрім чудових виконавців на вас чекає найактуальніша яскрава сценографія, чудово спроектовані деталі костюмів артистів і чудова сучасна робота зі світлом.

Концертна версія “Собору Паризької Богоматері”

Париж святкує Хрещення Господнє: відбувається одразу ціла низка веселих язичницьких та християнських свят. У той же час триває  кілька значних політичних подій, які цікавлять людей як видовище, але не більше. Місцевий натовп паризьких роззяв виявилося важко захопити занудною постановкою біблійної п'єси і так само одіозною, не надто видовищною, драматургією давньоримської "Містерії" столичного поета П'єра Гренгуара.

Постановки передбачувано зазнають очікуваного краху у присутніх глядачів. Однак для розваги натовпу на Гревській площі паралельно відбуваються вибори блазнівського “Папи”. З упевненим відривом завойовує перше місце вихованець самого архієпископа Фролло – глухуватий і горбатий беззмінний дзвонар головного собору столиці Квазімодо. Але не тільки це відволікає публіку, що занудьгувала, на площі також танцює і показує трюки зі своїм улюбленим вихованцем прекрасна Есмеральда.

Щоб дізнатися продовження подій роману та побачити зворушливий фінал мюзиклу Notre Dame de Paris у Кременчуці, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Багато інших музичних вистав в афіші Кременчука доступні на сторінках Контрамарки. 

Яку музично-театральну постановку не можна пропустити у Кременчуці? Notre Dame de Paris Le Concert!

  1. Вистава неймовірного масштабу
  2. Барвисті костюми та образи артистів
  3. Безсмертний трагічний твір
  • Тексти - Люк Пламондон
  • Музика - Ріккардо Коччіанте
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код