Категорії Інформація
Каси Додати подію
26 вересня 2021

ODESSA JAZZ FEST

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Літній Театр «GORSAD»
м. Одеса, вул. Дерибасівська

Про подію

ODESSA JAZZ FEST в Одесі!

25 і 26 вересня 2021 року у Літньому театрі “GORSAD” відбудеться ODESSA JAZZ FEST в Одесі! Ця міжнародна музична подія з двадцятирічною історією традиційно збирає  у місті найкращих музикантів з різних країн світу. Не згайте неймовірну можливість побачити на одній сцені віртуозів з Туреччини, Америки, Європи, України та відчути неповторний вайб музики, яка здатна об’єднати усі континенти.

Неймовірні концерти відбудуться протягом двох днів, і кожен раз програма буде перевищувати всі ваші очікування. Почнемо з початку. Музиканти з Lahza Project обидва мають турецьке походження. Ченка Ердоган грає на безладовій гітарі, а Ікіза, який виріс і все життя прожив у Швеції, на ударних і перкусії. У своїй творчості артисти вміло поєднують сміливу джазову імпровізацію і фольклорну музику історичної батьківщини.

Концерт джазу в “GORSAD”

Ще одна зірка вечора - топовий український джазовий саксофоніст Богдан Гуменюк, який має власний музичний лейбл і досвід спільних виступів з провідними джазовими виконавцями світу.

Учасники проекту “ЗІРА” виступлять на нашій сцені з провідним джазовим піаністом України - Олексієм Пєтуховим, який добре знаний в усьому світі завдяки своїй співпраці з найкращими артистами, у тому числі, володарем “ГРЕММІ” Грегорі Портером.

Heidi Rae – поєднує у своєму виконанні класичний джаз і bossa nova, що надає унікальних відтінків джазовим стандартам і актуальним трекам.

Дует Роксани Смірнової (піаніно) і Михайла Калініна (гітара) здатний створювати мелодії, у яких  можна почути і імпровізацію, і класичні ритми. Ця музика ніби огортає слухачів і пробуджує їх уяву.

Особлива родзинка нашого фестивалю - гурт DAGADANA. Це вибухова суміш українських та польських народних мотивів, джазу та електроніки, яка запалила серця глядачів вже у 26 країнах світу.

Щоб потрапити на ODESSA JAZZ FEST в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в Міському саду в афіші Одеси шукайте на нашому сайті.

Де послухати світових зірок джазу в Одесі? На ODESSA JAZZ FEST!

  1. Подія з двадцятирічною історією
  2. Неймовірна концертна програма
  3. Віртуозне виконання та яскраві враження

Програма фестивалю:

25 вересня 18:00

  • Lahza Project (Туреччина)
  • Bogdan Gumenyuk Trio (Україна)
  • Heidi Rae feat. Roksana Smirnova & Misha Kalinin (США-Україна)
  • Chico Freeman's Exotica Trio (США)

26 вересня 18:00

  • Dagadana (Польща)
  • Christian Bokanic Trio (Австрія)
  • Зіра і Олексій Пєтухов (Україна)
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код